lauantai 1. syyskuuta 2012

Ideakilpailun voittajat

Hei kaikille!

Pahoittelut ihan ensimäiseksi siitä, että voittajat ilmoitetaan vasta tänään, vaikka luvattiin se tehdä jo eilen. Syy viivästymiseen oli tekninen, mutta pidemmittä puheitta...

Idea-kilpailun voittajat ovat tässä. Hirmuisen paljon onnea kaikille voittajille!

Voittajat ja heidän ideansa:
1. Palkinto 300 euron lahjakortti Silcomin verkkokauppaan
Taina Lehtiaho - Taina on valanut hartsista BJD-nuken pään, valusta selostus ja kuvia hänen blogissaan: "http://adainas.blogspot.fi/2011/12/valu.html".Taina on tehnyt todella hienoa työtä ja blogissa esitelty juttu on havainnollinen ja mielenkiintoinen. Mahtavaa!

2. palkinto 200 euron lahjakortti Silcom verkkokauppaan
Antti Avarre - Antin idea oli tehdä arkisesta kävelykepistä "siistimmän" muotoilemalla tai mallentamalla kahva tyylikkäämmäksi. Hänen ideansa oli hauska ja osoittaa sen, että arkisista ja tylsistäkin asioista voi tehdä halutessaan hauskoja, tyylikkäitä ja mukavan näköisiä.

3. palkinto 100 euron lahjakortti Silcom verkkokauppaan
Jami Tuovinen - Jamin ideana oli valaa Crystal Clear hartsista pöydän kannen. Valuun hän upottaisin asioita tai esineita, kuten teko-akvaariokaloja. Upea ajatus: Kirkas lasikansi, joka sisältää itse kullekin tärkeitä ja tyyliin sopivia asioita. Olisi mukava nähdä tällainen pöytä "livenä":)

Kiitos vielä kaikille osallistuneille. Mukana oli muitakin hyviä ehdotuksia, ja haluamme palkita myös pari extra ehdotusta ylimääräisillä palkinnoilla, mutta niistä ilmoittelemme lisää tuonnempana.
 
Lisäksi tulen pureutumaan näihin ideoihin tässä blogissa tarkemmin myöhemmin, haluan vähän pohtia materiaaleja ja tekniikoita näiden ideoiden toteuttamiseen.
 
Palataan asiaan!
T:Irina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta